Fulltextové vyhledávání

23.3.2020



Dobrý den, doufám, že jste si o víkendu odpočinuli, čeká nás další týden domácí výuky.Pokud byste měli nějaký nápad na zpestření pro všechny, určitě se mi ozvěte, pokud máte s něčím problém tak také.

Možná někdo z dětí potřebuje více namotivovat k práci nebo se  jen pochlubit, klidně mi nafoťte nebo natočte výsledek snažení a pošlete (WhatsApp - 604464625, e-mail: ivaouhel@seznam.cz).

Důležitá jsou cvičení ve Slabikáři, Matematice 3 a písance - abychom byli všichni stejně, i ta samostatná, kvůli kontrole pochopení a úrovně, další cvičení a pracovní listy jsou na vašem uvážení, podle schopností, času, nálady a jiných podmínek.

Držím palce a děkuji za spolupráci.

A jdeme na to:

UčíTelka

Čj

https://www.youtube.com/watch?v=Nf1SPQjF3Fs

Sl. str.59 - číst barevné sloupce - nejdříve přečte rodič jednu barvu, pak žák, pak vymýšlejte věty na slova (aby všem slovům rozuměli)

Sl. str. 60 - začneme od zdola - u tužtiček  vybarvěte stejnou barvou b, d a p ( malé b je jedno z nejtěžších - proto dětem pak napište do řádku pohromadě b,p,B,P,d i D a nechte je hledat jen b,B nebo v časopisech)

sl. str. 60 - dolu do rámečku nakreslí jarní květinu, přečtěte jim k tomu básničku kterou určitě znají

PL - 

bledule.jpg - ( text nejdříve přečtou rodiče)  

pictureprovider.png

on-line cvičení:

https://www.skolasnadhledem.cz/game/1406

Písanka str. 22

M

str. 19/3 - vysvětlete dětem, prosím, že písmenko m znamená zkratku pro METR,což je značka pro měření délky, šířky, výšky, sčítáme čísla jako obvykle, jenom do výsledku musíme též zkratku m zapsat ( 2m + 7m = 9m)

Pl - připravte si kovové mince: peníze.pdfpeníze2.pdf

samostatná práce: +-20 L.png

on-line cvičení:http://skolicka6.sweb.cz/KYTKY2/KYTKYA.htm