Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Základní škola > Třídy - důležité informace > Třídy - důležité informace archív > 1. třida 2019/2020 > informace pro rodiče dětí nastupujících do školy 25.5.2020

informace pro rodiče dětí nastupujících do školy 25.5.2020



Dobrý den, v příloze zasílám harmonogram vyučování. Ve zkratce: děti si vyzvednu v 8.00 před školou, děti  s rouškou, půjdeme do šatny a do třídy, proběhne dezinfekce, každý sedí sám  v lavici, při samostatné práci  a při individuální práci na tabuli roušky odložíme, při skupince, cestě na WC, po chodbě, ven, na oběd roušky nasadíme, s sebou ig.sáček. Výuku, tedy předměty Čj,M,Skn, ponecháme podle zaběhnutého rozvrhu, výchovy budou nahrazeny buď výtvarnou činností nebo pobytem venku, přestávky si upravuji podle potřeby, velká přestávka na svačinu 9.40 až 9.50. Na oběd půjdeme v 11.15, dítě se naobědvá, jde do třídy, v 11.40 odchází děti bez odpoledního bloku se mnou do šatny a před školu, kde si je rodič vyzvedne, popř. dítě má lístek s informací, že půjde domů samo. Děti s odpoledním blokem (od 11.45) odchází s pí Seidlovou do klubu, která podle rozpisu děti posílá na autobus, či domů podle dohody s rodiči (lístek s informacemi), starší sourozenec si mladšího může v klubu vyzvednout, rodiče do školy nesmí. 

Psané úkoly na doma nebudou, pouze dobrovolné pracovní listy ( je tedy možné učebnice ponechat ve škole, záleží na vás, zda chcete vidět, jak pokračujeme), ale kladu důraz - neopomíjet čtení.

Na webové stránky budu nadále zadávat plánovanou látku. 

Těším se, v pondělí na shledanou

harmonogram+vyučování+od+25.+5.+2020.docx